Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Just Married -2003-

Περίληψη και κριτική

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται στην Ευρώπη για το ταξίδι του μέλιτος. Εκεί οι δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι τους αναγκάζουν να φτάσουν στα όρια τους ενώ ο γάμος τους δοκιμάζεται με όλο και πιο σκληροπυρηνικούς τρόπους. Το αν θα καταφέρουν να κρατήσουν το γάμο τους ζωντανό είναι κάτι για το οποίο όλοι απορούν... και όχι άδικα!Η ταινία ξεκινάει με το ζευγάρι να έχει επιστρέψει από το ταξίδι και να βρίσκεται σε μία τεταμένη κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα προφανές αν πρόκειται για ζευγάρι ή για θανάσιμους εχθρούς, Στη συνέχεια γίνεται μια αναδρομή στο παρελθόν που μας εξοικειώνει με τα γεγονότα και το πως ένα παντρεμένο ζευγάρι κατέληξε να "σκοτώνεται" στο αεροδρόμιο.

Αρχικά είναι μία ταινία που σου κεντριζει το ενδιαφέρον και είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσεις την ώρα σου με τρόπο χαλαρο κι ανάλαφρο. Όμως από ένα σημείο και μετά γίνεται επαναλαμβανόμενη και σχετικά πρόβλεψιμη χωρίς, παρ'όλα αυτά, να μειώνεται το κωμικό στοιχείο, απλά υπάρχει μία πτώση στα επίπεδα του ενδιαφέροντος.

Στα πολύ θετικά, η χημεία της Μέρφι με τον Κούτσερ που κάνουν το αποτέλεσμα αρκετά πιο ενδιαφέρον κι ευχάριστο και ευτυχώς δεν κουράζει.

Συνοψίζοντασς, προκειται για μια ευχάριστη ταινία, από αυτές που ίσως να μην έχουν κάτι το τρομερά ιδιαίτερο ή ξεχωριστό. Κι όμως, καταφέρνουν να σου αρέσουν και σου μεταφέρουν κάτι το πολύ θετικό. Τέλος, μπορεί να πέρασαν μερικοί μήνες από τότε που την είδα αλλά μπορώ να τη θυμηθώ ξεκάθαρα κάτι που για μένα είναι από τα βασικότερα προτερήματα που χρειάζεται να έχει μια ταινία.

Ταυτότητα ταινίας:
Σκηνοθεσία: Σον Λιβάι
Σενάριο: Σαμ Χάρπερ
Πρωταγωνιστούν: Άστον Κούτσερ, Μπρίτανι Μέρφι, Κρίστιαν Κέιν, Ντέιβιντ Μόσκοου
Διάρκεια: 95 λεπτά

Βαθμολογία ταινίας: 8/10

Trailer:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)