Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Τα μάθατε για τους Μόργκαν; (Did you hear about the Morgans?) -2009-

Περίληψη και κριτική

Ο Πολ και η Μέριλ γίνονται μάρτυρες ένος εγκλήματος και αυτόματα γίνονται και οι επόμενοι πιθανοί στόχοι των εγκληματιών. Για να παραμείνουν ασφαλείς μεταφέρονται σε μία μικρή πόλη όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με την απλή ζωή στη φύση η οποία στην περίπτωση τους περιλαμβάνει μέχρι και... αρκούδες!

Πρώτα από όλα θα ήθελα να εκφράσω για άλλη μία φορά την αδυναμία μου στην Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και να πω πως ήταν ένα πολύ επιτυχημένο κινηματογραφικό ζευγάρι με τον Χιου Γκραντ. Κατάφεραν να βγάλουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε μία ταινία που δεν προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και γέλιο στον θεατή αλλά παραμένει σε καλά επίπεδα.

Υπήρξαν σκηνές αρκετά αστείες και άλλες που ήταν απλά λίγο ανιαρές. Η φόρμουλα που ακολουθείται είναι η γνωστή όλων των κομεντί. Το σενάριο και η σκηνοθεσία κυμαίνονται σε απλά πλαίσια χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Συγκεντρωτικά, όπως καταλαβαίνεται μιλάμε για μία ευχάριστη ταινία που δεν καταφέρνει, όμως, να ξεχωρίσει. Είναι ιδανική για ένα χαλαρό απόγευμα, κατά προτίμηση χειμώνα γιατί το καλοκαίρι χρειάζεται κάτι πιο έντονο για να αντιμετωπιστεί η ζέστη...

Ταυτότητα ταινίας:
Σενάριο/σκηνοθεσία: Μαρκ Λόρενς
Πρωταγωνιστούν: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλλιοτ, Μαίρη Στινμπεργκεν
Διάρκεια: 103 λεπτά

Βαθμολογία ταινίας: 6/10

Trailer: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)