Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

All Hallow's Eve -2013-

Περίληψη και κριτική

Μία babysitter προσέχοντας δύο παιδιά την ημέρα του Halloween ανακαλύπτει μία βιντεοταίνια στο καλάθι με τα γλυκα τους. Η ταινία δείχνει τρεις διαφορετικές ταινίες τρόμου που συνδέονται μεταξύ τους με έναν μανιακό κλόουν. Καθώς η νύχτα προχωραει περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν μέχρι που η babysitter ανακλύπτει την αλήθεια, ο κλόουν εισβάλλει σιγά σιγά στην πραγματικότητά της.Η ταινία δεν έχει ιδαίτερα ενδιαφέρουσα πλοκή ενώ το budget είναι αρκετά χαμηλό, κάτι που είναι εμφανές από τα κουστούμια πρώτα από όλα που είναι στην καλύτερη περίπτωση γελοία. Οι δημιουργοί δεν ξέρω αν είχαν καποια ιδιαίτερη έμπνευση καθώς μέσα στην ιστορία έχει ενταχθεί ότι μπορεί να φανταστεί κανείς...

Η κατάληξη της ιστορίας καθολου εντυπωσιακή. Σε όλη την διάρκεια περίμενα να γίνει το κάτι διαφορετικό που να με εκπλήξει γιατί υπήρχαν τέτοιες δυνατότητες. Το κλείσιμο άφηνε πολλά ερωτήματα αναπάντητα και μία μεγάλη δόση αποογοήτευσης.

Στα θετικά ήταν οι ερμηνείες. Ο κλόουν εύκολα μπορεί να γίνει μισητός, το βασικό χαρακτηριστικό ενός φανταστικού χαρακτήρα σε θρίλερ. Προσωπικά, λατρεύω τους τρομακτικούς κλόουν κι αυτός έγινε ένας από τους αγαπημένους μου. Επίσης, η νταντά ήταν πολύ καλή, αλήθινή και ευτυχώς χωρίς υπερβολές.

Ταυτότητα ταινίας:
Σενάριο/σκηνοθεσία: Νταμιέν Λεόνε
Πρωταγωνιστούν: Κέιτι Μαγκουίρ, Μάικ Τζανέλλι, Κολ Μάθιουσον, Σίντει Φράιχοφερ
Διάρκεια: 88 λεπτά

Βαθμολογία ταινίας: 3,5/10

Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)