Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Οι ταινίες του μήνα (Αύγουστος 2013)

Ανατρεπτικός ο μήνας που μας πέρασε και άφησε πίσω του χλιαρές εντυπώσεις ενώ ο Αύγουστος μαζί με την ζέστη φέρνει και πιο δροσερές και ευχάριστες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους!Ξεκινώντας με τις τελευταίες εβδομάδες και το box office που άφησαν πίσω τους βλέπουμε τον και τον Μοναχικό Καβαλάρη με 5 και 4 εβδομάδες προβολής, αντίστοιχα, να συνεχίζουν να διατηρούν το ενδιαφέρον του κοινού και κυρίως η πρώτη από τις δύο προαναφερόμενες ταινίες να συγκεντρώνει σχεδόν 4.000 εισιτήρια την τελευταία εβδομάδα που της δίνει συνολικά 90.000!
Παγκόσμιο Πόλεμο Ζ

Ο Γούλβεριν δεν τράβηξε την προσοχή που αναμενόταν με 23.700 εισιτήρια την πρώτη εβδομάδα και ενώ διεκδικούσε τον χώρο περισσότερων από 50 αιθουσών. Η ακριβώς αντίθετη περίπτωση είναι αυτή της Διατριβής ενός φόνου που κατάφερε μόνο σε μία αίθουσα να κόψει 1.350 εισιτήρια!

Οι νέες ταινίες που έρχονται αυτόν τον μήνα είναι αρκετές και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα κοινού. Έχουμε τα Oblivion και το Elysium που κινούνται σε έναν κοινό άξονα όντας και οι δύο περιπέτειες φαντασίας. Από μεριάς μου, θα προτιμούσα σίγουρα το Elysium. Από την άλλη μεριά, έρχονται τα Αεροπλάνα, η νέα ταινία της Disney που μένει να δούμε αν θα ξεπεράσει σε δημοτικότητα και εισιτήρια τις προηγούμενες αγαπημένες ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)