Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Οι τύποι ανθρώπων που δεν μας αφήνουν να δούμε ταινία σαν άνθρωποι!

Σινεμά πάω εδώ και χρόνια. Και σε κάθε μου επίσκεψη, κυρίως σε θερινούς κινηματογράφους, πάντα θα εντοπίσω κάποιους τύπους ανθρώπων που δεν με αφήνουν να απολαύσω τίποτα σαν άνθρωπος. Για αυτό και δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε πρεμιέρες, είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι πολλαπλασιασμένοι. Για αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας όλες τις κατηγορίες που αναφέρω και γενικότερα, να μοιραστώ την αγανάκτηση μου. Αυτό είναι ένα άρθρο από καρδιάς και από νεύρων!

1) Πας να δεις κωμωδία. Βλέπεις έναν κύριο, εύσωμο συνήθως, να έρχεται και να στρογγυλοκάθεται δίπλα σου. Αρχίζει η ταινία. Το χαχανητό του είναι τόσο δυνατό και τόσο έντονο που ξεπερνά το σύστημα dolby digital. 

2) Αποφασίζεις να δεις κινούμενο σχέδιο με υποτιτλισμό ή οικογενειακή κωμωδία. Τσουπ, ο μπαμπάς και η μαμά με το παιδάκι δυο σειρές πιο κάτω. Έχεις για εκατό λεπτά εναλλάξ τον μπαμπά και την μαμά να διαβάζουν κάθε λέξη στο παιδάκι. Να γιατί δεν μ'αρέσουν τα παιδιά!

3) Η κοπελίτσα που έκατσε δίπλα μου παίζει με το κινητό. Αρχίζει η ταινία, δεν σταματάει. Μάλλον δεν της αρέσει η ταινία, γιατί δεν φεύγει; Μα να πάνε χαμένα τα εφτά ευρώ που έδωσε για να μου σπάσει τα νεύρα;

4) Ένα περίεργο χρατς χρουτς. Α, ναι... Η κοπέλα δύο θέσεις αριστερά τρώει ποπ κορν και chips. Φροντίζει να φάει και όλο το πάτωμα, όμως...

5) Δύο φίλες ήρθαν να δουν ταινία. Ξεκινάει και ω, ναι, φυσικά, μόλις θυμήθηκαν ότι αρραβωνιάστηκε η αδερφή του γιου της γειτόνισσας της ξαδέρφης. Επίσης θυμήθηκαν να σχολιάσουν τις εξελίξεις στο προτελευταίο επεισόδιο του τούρκικο. Εννοείται ότι με νοιάζει πολύ!

6) Η γιαγιά που έχει πιο ψηλά και από την Βίβλο το Αθηνόραμα. Πάντα την απογοητεύουν οι προτάσεις του αλλά θα συνεχίσει να το εμπιστεύεται και στο τέλος κάθε ταινίας θα πει "Απορώ γιατί έχει τέσσερα αστεράκια αυτή η βλακεία".

7) Ο πολλά χρόνια παντρεμένος που τον σέρνει η γυναίκα του σε ταινίες που ΔΕΝ θέλει να δει. Κάθεται δίπλα σου, αρχίζει να νυστάζει και γέρνει στον ύπνο του. Καμιά φορά αρχίζει να ροχαλίζει, μην τον παρεξηγήσετε, κουρασμένο είναι το παιδί...

8) Ο "δεν έχει αθόρυβο το κινητό μου". Είναι συνήθως επιχειρηματίας και το δείχνει ή φρεσκοχωρισμένη και πήγε να δει ταινία για να της περάσει ο πόνος και της τον θυμίζουν όλες οι κολλητές ανά δύο λεπτά.

9) Αυτοί που πάνε να δούνε 3D και νομίζουν ότι είναι όντως μέσα στην ταινία. Ανοίγουν στόμα, πάνε τα κεφάλια πέρα-δώθε και φωνάζουν "Ααα", "Ωωω", "Τέλειοοοο"... Ειδικά αν είσαι σε θρίλερ, εκεί που θα σου πεταχτεί το σπληνάντερο στη φάτσα κλείσε τα αυτιά σου... καλά!

Μόλις σας έδωσα 9 καλούς λόγους που προτιμώ το video club καμιά φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)