Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Οι αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών!

Έχουμε καλοκαίρι και όπως γινόταν κυρίως πριν από μερικά χρόνια αλλά και τώρα, με την διαφορά ότι οι τούρκικες σειρές καταλαμβάνουν αρκετό τηλεοπτικό χρόνο, οι επαναλήψεις ελληνικών και ξένων σειρών, αν και ξένες βλέπαμε και καινούργιες κάποτε, μας είχαν περικυκλώσει από παντού. Κάποιες τις απολάμβανα ενώ ορισμένες άλλες, όταν έπαιζαν δεν περνούσα "από πάνω τους" ούτε στο ζάπινγκ. Έτσι, είπα να μοιραστώ μαζί σας τις 10 πιο αγαπημένες μου ελληνικές και τις 10 πιο αγαπημένες μου ξένες σειρές.Ελληνικές σειρές

10. Ίχνη: Από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου, καταφέρνει να θυμίσει ξένη παραγωγή και ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα.

9. 50-50: Πληθώρα αγαπημένων μας πρωταγωνιστών σε μία κωμωδία που μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου και ψυχαγωγίας.

8. Μίλα μου βρώμικα: Μια ξεχωριστή κωμωδία, διαφορετική από τις άλλες, δημιουργία της πολύ ταλαντούχας Μυρτώ Κοντοβά!

7. Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς: Αξέχαστη σειρά, δια χειρός Δήμητρας Παπαδοπούλου με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Θοδωρή Αθερίδη, ένα αξέχαστο δίδυμο!

6. Οι τρεις Χάριτες: Απολαυστικότατη σειρά που είχα την ευχαρίστηση να την γνωρίσω πριν μερικούς χειμώνες... Από τα καλά των επαναλήψεων!

5. Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Αν και είχαμε την ατυχία να δούμε ελάχιστα επεισόδια, όλοι θα θέλαμε μια συνέχεια.

4. 10η εντολή: Η καλύτερη δουλειά του εξαιρετικού Πάνου Κοκκινόπουλου που μας κρατάει ακόμα σε ένταση μετά από τόσα χρόνια.

3. Στο παρά πέντε: Ίσως η καλύτερη κωμωδία όλων των εποχών για πολλούς, από τις καλύτερες για μένα.

2. Υπέροχα Πλάσματα: Και πάλι η Μυρτώ Κοντοβά εδώ! Μια σειρά που ίσως κάποιοι να μη θυμάστε αλλά εγώ κάθε φορά που την βλέπω στο πρόγραμμα νιώθω πραγματική ευτυχία!

1. S1ngles: Η σειρά που την αγάπησα όσο καμία άλλη. Κωμωδία, κοινωνική, αισθηματική, με περιπέτεια και πάνω από όλα εξαιρετικούς πρωταγωνιστές!


Ξένες σειρές

10. Kyle XY: Περιπετειώδης σειρά με βάση της την φαντασία και την πρωτοτυπία.

9. Bing Bang Theory: Αμερικανιά με ασταμάτητο γέλιο και χαρακτήρες περίεργους που εύκολα γίνονται αγαπητοί.

8. Merlin: Όλη η ιστορία του Merlin, από μια πιο ενδιαφέρουσα και φανταστική σκοπιά.

7. Dr. House: Ιδιαίτερες ιατρικές (και όχι μόνο...) ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ιδιαίτερα αγαπητό Dr. House.

6. CSI: New York: Εξαιρετικές ιστορίες, άπειρου ενδιαφέροντος με φόντο την Νέα Υόρκη.

5. Prison Break: Άπειρο τόνοι έμπνευσης, μυστήριο, περίπλοκα σχέδια και φυλακές συνθέτουν το Prison Break!

4. Desperate Housewives: Μια σειρά που προσπαθεί να περιγράψει συνθήκες καθημερινής ζωής απελπισμένων νοικοκυρών σε απόγνωση...

3. Grey's anatomy: Όλοι οι πρωταγωνιστές ιδιαίτερα αγαπημένες φιγούρες, με δυσκολίες στη δουλειά και στα αισθηματικά τους που συχνά περιπλέκονται.

2. Friends: Τα διάσημα Φιλαράκια που κάθε μεσημέρι Σαββατοκύριακου μας χάριζαν και συνεχίσουν να χαρίζουν απολαυστικές στιγμές!

1. Sex and the city: Λατρεύω απίστευτα αυτές τις τέσσερις ηρωίδες και τις ζωές τους που πάντα σε κρατάνε σε ενδιαφέρον, πότε με κωμικό και πότε με δραματικό τρόπο...

2 σχόλια:

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)