Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Οι ταινίες του μήνα (Ιούλιος 2013)

Πιο φτωχό φαίνεται το κινηματογραφικό τοπίο για τον μήνα τον οποίο διανύουμε. Υπάρχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές που παίζονται τώρα στις αίθουσες αλλά δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο για τις ταινίες που βρίσκονται στα προσεχώς και θα κυκλοφορήσουν σύντομα...Στο τρέχων ελληνικό box office στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ, μία καθαρά εμπορική ταινία που έφτασε τα 25.000 εισιτήρια την πρώτη εβδομάδα προβολής στη χώρα μας, αριθμός όχι ιδιαίτερα δυνατός. Οι νέες ταινίας άνθρωπος από ατσάλι και Μπαμπούλες Πανεπιστημίου ακολουθούν στις θέσεις 2 και 3 αντίστοιχα με την τελευταία να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τις άλλες δύο.

Οι καταφερτζήδες, Υψηλή Μαγειρική και Γάμος σε Δόσεις είναι άλλες τρεις από τις πολύ πρόσφατες κυκλοφορίες, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν όπως φαίνεται από τον αριθμό εισιτηρίων αν και με εξαίρεση την πρώτη οι άλλες δύο παίζονταν σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών ενώ οι Καταφερτζήδες έκοψαν μόλις 5.000 εισιτήρια σε 25 αίθουσες.

Περιμένω να δω πως θα τα πάει και ο Μοναχικός Καβαλάρης που έκανε πρεμιέρα πριν μόλις δύο μέρες.  Επίσης περιμένω να δω και την τύχη όλων των ταινιών που πρόκειται να βγουν αυτές τις μέρες. Ξεχωρίζω το Star Trek Into Darkness το οποίο περίμενα να προωθηθεί με τουλάχιστον λίγο καλύτερη διαφήμιση. Άλλη μία ταινία από όσες πρόκειται να κυκλοφορήσουν που θα είχε ένα ενδιαφέρον είναι ο Κανόνας της Σιωπής, διάρκειας 125 λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)