Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Μπαμπάδες νταντάδες (Daddy Day Care) -2003-

Περίληψη και κριτική

Δύο απολυμένοι μπαμπάδες αναγκάζονται να πάρουν τα προσχολικής ηλικίας παιδιά τους από μία περίφημη και ακριβή ακαδημία με σκοπό να αναλάβουν σπιτική δουλειά πλήρους απασχόλησης και να τα προσέξουν οι ίδιοι. Χωρίς να το καταλάβουν, έχουν πλέον φτάσει στο σημείο να ανοίξουν έναν δικό τους παιδικό σταθμό στον οποίο κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και όλοι δένονται με όλους.

Όταν ήμουν πιο μικρός ανυπομονούσα να την δω, ήταν η αγαπημένη μου θα έλεγα και κάθε φορά που νοικιάζαμε την βιντεοκασέτα ή το dvd τους μάζευα όλους στο σαλόνι. Ίσως επειδή είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια, με "εύκολο" περιεχόμενο και στοχεύει σε ένα κοινό κάθε ηλικίας. Με το πέρασμα του χρόνου συνεχίζει να με ευχαριστεί όταν την βλέπω αλλά έχοντας σχηματίσει άποψη σε πιο τεχνικά και βαθύτερα ζητήματα, νομίζω ότι χάνει λίγο...

Ενώ περιέχει το χιούμορ και τις αστείες σκηνές μένει εκεί. Κατατάσσεται στην κατηγορία κωμωδιών που τις βλέπεις, γελάς αλλά μετά δεν έχεις τίποτα να σκεφτείς, να σου μείνει με λίγα λόγια. Ο Έντι Μέρφι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους ταινίες δεν παρουσιάζει κάτι ιδιαίτερο ή καινούργιο αλλά παραμένει μία ταλαντούχα φυσιογνωμία που προκαλεί το γέλιο του θεατή. Από άποψη σεναρίου, θα ήθελα να δω λίγο πιο έντονη πλοκή αλλά δεν είναι κάτι που μου λείπει και σε τεράστιο βαθμό, καθώς σκέφτομαι ότι αν γινόταν πιο έντονο θα υπήρχε περίπτωση να καταλήγαμε σε υπερβολή.

Ταυτότητα ταινίας:
Σκηνοθεσία: Στιβ Κερ
Πρωταγωνιστούν: Έντι Μέρφι, Τζεφ Γκάρλιν, Στιβ Ζαν, Ρεγκίνα Κινγκ, Κέβιν Νίλον
Διάρκεια: 93 λεπτά 

Βαθμολογία ταινίας: 7,5/10

Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)