Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Ανύπαντρη μητέρα 2 (More sex and the single mom) -2005-

Περίληψη και κριτική

Η Τζες είναι μία ανύπαντρη μητέρα που προσπαθεί να μεγαλώσει τον τρίχρονο γιο της ενώ έρχεται και αντιμέτωπη με τα εφηβικά προβλήματα της κόρης της. Την ανατροπή στην ζωή της θα φέρει ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του γιου της, ο οποίος όταν μαθαίνει ότι έχει γιο επιθυμεί να κατακτήσει και πάλι μια θέση στην καρδιά της Τζες. Εκείνη όμως δεν επιθυμεί να έχει ξανά σχέσεις μαζί του.


Όπως βλέπετε η περίληψη θυμίζει λίγο ιστορία Άρλεκιν. Η ιστορία, ωστόσο, δεν είναι παρατραβηγμένη αν και με κάθε ευκαιρία γίνεται προσπάθεια για να τονιστεί η δραματικότητα του πρωταγωνιστικού προσώπου. Αν τα εξαιρέσουμε όλα αυτά, μας μένει μία ιστορία με αμεσότητα και μερικές δόσεις ενδιαφέροντος.

Σκηνοθεσία και σενάριο κινήθηκαν σε απλά επίπεδα, δεν είδαμε κάτι ιδιαίτερο. Από την πλευρά των πρωταγωνιστών ισχύει ακριβώς το ίδιο, απλά τίποτα ξεχωριστό. Ήταν όλα σε πλαίσια άνω του μετρίου και κάτω από το καλό. Για αυτό και οι ώρες στις οποίες προβάλλεται δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικές. Αν δεν σε έχουν πιάσει οι αϋπνίες σου για να μείνεις ξύπνιος δεν πρόκειται να δεις κάτι ιδιαίτερα ελκυστικό για να γίνει ο λόγος που θα μείνεις ξύπνιος.

Δεν έχω δει το πρώτο μέρος αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Προφανώς με ένα χαμηλό badget τα έσοδα ήταν περισσότερα από τα έξοδα και αποφάσισαν να επαναλάβουν την συνταγή.

Ταυτότητα ταινίας:
Σκηνοθεσία: Ντον ΜακΜπρίαρτι
Πρωταγωνιστούν: Γκέιλ Ο' Γκρέιντι, Γκράντ Σο, Τσέλσι Χόμπς, Ρικ Ρόμπερτς
Διάρκεια: 90 λεπτά

Βαθμολογία ταινίας: 5,5/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)