Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Οι ταινίες του μήνα (Δεκέμβρης 2012)

Με το Skyfall να ξεπερνά το φράγμα των 500.000 εισιτηρίων στην Ελλάδα μας καλοσωρίζει ο φετινός Δεκέμβρης. Ο Τζέιμς Μποντ βρίσκεται στην 5η εβδομάδα προβολής και όμως αρκετές αίθουσες επιμένουν στην προβολή της ταινίας αυτή γιατί παρά το πέρασμα των ημερών, τα εισιτήρια συνεχίζουν να αυξάνονται.Φυσικά, ας μην ξεχνάμε το "Αν" το οποίο στα village cinemas άφησε πίσω του όλες τις υπόλοιπες παραγωγές. Τα σχόλια που απέσπασε στο σύνολό τους ήταν πολύ καλά και συνιστούσαν την ταινία στους σινεφίλ (θα την δω σύντομα και θα σας πω)

Πρεμιέρα έκανε και η Χαραυγή: 2ο μέρος τρεις εβδομάδες περίπου πριν ξεκινώντας με 120.000 εισιτήρια και έφτασε τα 230.000 στο δεύτερο 4ήμερο. Οι φανατικοί έτρεξαν για να δουν το τέλος της αγαπημένης τους σειράς ταινιών, οι οποίες διαδέχτηκαν πολύ
σύντομα η μία την άλλη.

Από τον μήνα των "τρανταχτών" ταινιών με πρεμιέρες που σε έκαναν να μην ξέρεις ποια να πρωτοδείς περνάμε στα πιο ήπια νερά. Η μόνη ταινία που συζητιέται πιο πολύ αλλά χωρίς εγγυημένες τις πολλές εκατοντάδες εισιτηρίων είναι το "Ξενοδοχείο για τέρατα" (Hotel Transylvania) που κάνει πρεμιέρα στις 6 Δεκεμβρίου και θα προβάλλεται με υπότιτλους, μεταγλωτισμένη αλλά και μεταγλωτισμένη σε 3D. Επίσης, ίσως κινηθούν δυνατά "Η ζωή του Πι" και το "Χόμπιτ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)