Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Big Time Movie -2012-

Περίληψη και κριτική

Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν αν είναι παράξενα; Οι Big Time Rush φτάνουν στο Λονδίνο για να ξεκινήσουν την περιοδεία τους αλλά δεν πάνε όλα όπως θα το ήθελαν. Μπλέκονται με τον Μουν, έναν παρανοϊκό που έφτιαξε μια μηχανή που διαλύει την βαρύτητα για να κυριαρχήσει σε ολόκληρο τον κόσμο και το φεγγάρι, κατασκόπους αλλά και την ίδια την βρετανική κυβέρνηση που νομίζει ότι το συγκρότημα είναι αυτό που θέλει να κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη γη. Στις προσπάθειές τους να σώσουν την περιοδεία τους, τώρα μπλέκονται και οι προσπάθειές τους να σώσουν τον κόσμο.


Ως έφηβος κι εγώ, έχω παρακολουθήσει αρκετά επεισόδια της εφηβικής αυτής σειράς. Μπορώ να πω ότι είναι αρκετά διασκεδαστικά και καλογραμμένα για αυτό άλλωστε επιχείρησα να δω και την ταινία.  Ξεκινώντας την θεώρησα αρκετά γελοία αλλά όσο πήγαινε έφτιαχνε το πράγμα. 

Το σενάριο με προβλημάτισε πολύ γιατί ενώ είχε δράση και ενδιαφέρον μέχρι ένα βαθμό αλλά δεν ήταν αρκετά καλογραμμένο και σε άφηνε με την απορία ορισμένες στιγμές για το χάος που σημιουργούσε. Ήταν όμως αρκετά πρωτότυπο και είχε πιάσει καλά τον στόχο του: να κάνει τον θεατή να γελάσει και να περιμένει την συνέχεια χωρίς να βαριέται, για αυτό βρήκα και πολύ σωστή την κίνηση να μην τραβήξουν πολύ την ταινία αλλά την κρατήσουν στα 67 λεπτά.

Τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα, για αυτό και τραγουδάνε αλλά και παίζουν πολύ καλά, όχι άριστα αλλά τα συνδυάζουν με επιτυχία. Μερικοί ηθοποιοί ήταν τραγικοί να τους βλέπεις, ο κύριος Μουν ήταν ένας γελείος ρόλος, εννοώ ότι ήταν πολύ ψεύτικη επιλογή, και ερμηνεύτηκε ελεεινά οπότε εκνευρίζει αρκετά τον θεατή. 

Συνοψίζοντας, δεν μπορώ να πω ότι είδα ένα αριστούργημα, άλλωστε σπάνια έχω τέτοιες προσδοκίες, αλλά για αυτό που είναι βγήκε ένα καλό αποτέλεσμα που άξιζε αυτή την μία ώρα και κάτι.

Ταυτότητα ταινίας
Σκηνοθεσία: Savage Steve Holland
Σενάριο: Scott Fellows
Πρωταγωνιστούν: Kendal Schmidt, James Maslow, Carlos Pena, Logan Henderson, Ciara Bravo, Stephen  Kramer Glickman, Tania Chisholm
Διάρκεια: 67 λεπτά

Βαθμολογία ταινίας: 6,5/10

Trailer


1 σχόλιο:

  1. είμαι rusher από το 2009 και εχω δει όλα τα επεισοδια ακομα και αυτά που δεν εχει δειξει η τηλεοραση και εχω να ποω ότι η ταινια ηταν ΦΟΒΕΡΗ♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)