Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Οι ταινίες του μήνα (Νοέμβρης 2012)


Εδώ και 4 εβδομάδες προβάλλεται στους κινηματογράφους η ταινία του Γιάννη Σμαραγδή "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι", εδώ και 3 εβδομάδες προβάλλονται οι νέες περιπέτειες του Αστερίξ και του Οβελίξ ενώ μόλις πριν τρεις μέρες έκανε πρεμιέρα το "Skyfall 007" η νέα ταινία του Τζειμς Μποντ με την δικιά μας Τόνια Σωτηροπούλου σε έναν μικρό ρόλο. Όπως καταλαβαίνεται είναι οι κορυφαίες τρεις ταινίες που σπάνε τα ταμεία στην Ελλάδα, με το "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι" να ξεπερνά τις 260.000 πωλήσεις εισιτηρίων με τις αίθουσες σε όλη την Ελλάδα να γεμίζουν.


Υπάρχουν και δύο ταινίες στα προσεχώς που πολύς κόσμος περιμένει για να σπεύσεισ τους κοντινούς κινηματογράφους. Μιλάμε φυσικά για το δεύτερο μέρος της τέταρτης και τελευταίας ταινίας "Χαραυγή: Μέρος 2ο" με τα βαμπίρ που ενθουσίασαν το νεανικό κοινό από την πρώτη ταινία, το "Λυκόφως". Η άλλη ταινία που όλοι περιμένουν, κι εγώ μαζί, είναι το "Αν" η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με πολλούς παλιούς και ναότερους υπεραγαπημένους ηθοποιούς. Οι παραπάνω ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις 15 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Να ενημερώσω εδώ ότι κριτική για το Skyfall έρχεται την Τετάρτη, μόλις γυρίσω από το σινεμά θα σπεύσω. Για το "Αν" η κριτική θα έρθει αρχές Δεκέμβρη, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)