Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Polaroid -2009-

Περίληψη και κριτική

Ένα τύπος έχει τα γενέθλιά του και ένας φίλος του του κάνει δώρο μία φωτογραφική μηχανή κατά λάθος. Ότι και να φωτογραφίζει δεν φαίνεται, φαίνονται μόνο περίεργα σχήματα. Στην πραγματικότητα, όποιον φωτογραφίζει τον κάνει να έχει σχέση μαζί του, είτε μιλάμε για άντρα, είτε για γυναίκα, είτε για σκύλο.


Χτες δεν έγραψα τα καλύτερα για τον αναπτήρα, οπότε με παρότρυνση μιας φίλης είδα άλλη μία παραγωγή των JumpCut Productions, μόνο που ατή η φίλη δεν με έβαλε να το δω για καλό, είχαμε και οι δύο τις ίδιες εντυπώσεις, δυστυχώς.

Οι ερμηνείες ίσως ήταν για μεγαλύτερα γέλια και κλάματα από ότι το σενάριο. Ο μόνος που πρωταγωνίστησε αξιοπρεπώς ήταν ο σκύλος που εμφανίζεται, πάλι καλά που υπήρχε κι αυτός και έσωσε λίγο την "ταινία".

Όπως και στον αναπτήρα, παραδέχομαι ότι από σκηνοθετική πλευρά ήταν καλό, καλά εφέ, καλά πλάνα. Όσο καλά σκηνοθετημένη κι αν είναι μια ταινία όμως, αν οι ερμηνείες και το σενάριο δεν λένε τίποτα, χάνεται μέσα στο χάος το ταλέντο του σκηνοθέτη. 

Όπως διάβασα στο youtube είναι γυρισμένο για τις ανάγκες του festival ταινιών μηκρού μήκους "48 hours". Ακόμα και μέσα σε λιγότερο αό 48 ώρες, κάνει πράγματα πολύ καλύτερα.

Ταυτότητα ταινίας:
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Κελεμενής, Θοδωρής Κοροζής, Βάλη Μαυρίδη, Δήμητρα Μαυράκη, Tyffeas, Ελισάβετ Σακελλαράκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Κελεμενής, Βίτωνας Μπεσδεμιώτης
Σενάριο: Βίτωνας Μπεσδεμιώτης
Διάρκεια: 8 λεπτά

Βαθμολογία ταινίας: 2/10 

Δείτε την ταινία εδώ (με δική σας ευθύνη)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ εκφράστε τα σχόλιά σας με ευγενικό τρόπο!
Ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε :)